Hoe zit het met een taxi van Schiphol naar jullie Hotel in Den Haag? Hier zijn de F.A.Q.

 • Moet ik de taxi delen met andere mensen?
  Nee, wij bieden alleen prive taxi’s en geen deeltaxi. Bij ons gaat u dus meteen naar de eindstation. Wij rijden niet om via andere adressen, tenzij u zelf met ons heeft afgesproken om onderweg onder andere nog vrienden of verwanten op te halen.
 • Als ik op Schiphol aankom, waar word ik dan opgewacht?
  U zet uw mobiele smartphone aan zodra u geland bent en naar de bagageband gaat. De chauffeur neemt contact met u op om af te spreken.Zodra u uw bagage heeft begeeft u zich naar vertrekhal 2 (departure 2) hiervoor gaat u met de (rol)trap of lift 1 etage omhoog na dat u uit de gate komt. (op de luchthaven Schiphol halen wij u op boven bij de vetrekhallen dit i.v.m. het parkeerprobleem op deze luchthaven). Wij begroeten u buiten voor vertrekhal 2 op de tweede rijbaan rechtdoor oversteken wanneer u draaideur F uitloopt.Het is ook mogelijk bij het Meeting Point opgehaald te worden tegen een meerprijs van 5,- euro.Deze voorlichting is bijgevoegd bij uw bevestiging mail met plattegrond , foto en tekstuele uitleg.U kunt deze ook even los naar uzelf of een relatie mailen, (zowel in het Nederlands als in het Engels).
 • Meerdere adressen?
  Wilt u onderweg naar Schiphol nog collega’s, vrienden of familie ophalen, dan is dat geen probleem. Geef het even door per telefoon via online fornulier en we rekenen de juiste prijs even voor u uit. Meestal scheelt het zo’n 5 euro per extra adres in dezelfde gemeente.Hoe kan ik de Schiphol taxi betalen?U kunt contant per rit aan de chauffeur betalen. maar kunt u ook pinnen, in al onze taxi%u2019s is een mobiel pinapparaat aanwezig waarmee u kunt pinnen en chippen. Betalen met Credit card wordt er %u20AC5 in rekening gebracht. Vooruitbetaling per bank of per PayPal  is ook mogelijk. Bedrijven kunnen evt. op rekening rijden.
 • Ik heb een ander vluchtnummer in het buitenland gekregen, wat nu?
  Als u een ander vluchtnummer heeft dan u heeft doorgegeven dan moet u dit zo snel mogelijk aan ons door geven door te bellen of Email.
 • Mijn vlucht heeft vertraging, of komt veel eerder aan.
  Dit is geen enkel probleem. Omdat u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven kunnen wij precies zien hoe uw vlucht ervoor staat. De chauffeur zal dus gewoon op tijd voor u klaar staan.
 • Komt de Taxi altijd precies op de aangevraagde tijd?
  Uiteraard proberen wij altijd op tijd bij u voor te staan. Door verkeer of vertragingen, kan het soms zijn dat wij iets eerder of iets later arriveren. Daarom hanteren wij een marge van een kwartier voor en een kwartier na de afgesproken tijd. Houd hier dus rekening mee als u een boeking gaat maken.
 • Ik wil vooruit betalen, is dit mogelijk?
  Ja, dit is mogelijk, als u dit in de E-mail aan ons doorgeeft, geven wij het juiste rekening nummer met gegevens aan u door.

Kinderstoeltjes (GRATIS)!

Bij taxi met kinderstoeltjes staat de veiligheid van u en uw kinderen voor op. Onze Taxi levert zonder meerkosten de mogelijkheid bij uw reservering een of meerdere kinderzitjes aan te vragen.

Taxi annuleren

U kunt altijd een rit annuleren door een telefoontje naar het callcenter of per email.indien verhindert (om wat voor reden) kunnen geboekte ritten tot 24 uur voor ophalen geannuleerd worden. Bij annuleren binnen 24 uur wordt 50% ritprijs in rekening gebracht.Aanvullend op deze algemene voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van K.N.V.