Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Benjamin Fro in Paard

16 februari @ 19:30 - 23:00

Benjamin Fro is een Amsterdamse rapper en zanger die op dansbare beats tekeergaat over filosofische en maatschappelijke onderwerpen. Benjamin Fro kwam als artiest tot wasdom in zijn jaren als rapper van PLeaSe! waarmee hij honderden optredens gaf, o.a. bij DWDD, de Melkweg en Paradiso. Wat je kunt verwachten? Van filosofische maatschappijkritiek tot onzinnige dubbelzinnigheid met beats die dansbaar genoeg zijn om je existentiële crisis toch aangenaam te maken.

In augustus bracht Benjamin Fro zijn single ‘The Park’ uit. Het nummer kwam in meerdere internationale playlists te staan waaronder ‘New Music Friday’ in Duitsland en Italië op Spotify en ‘Hot Tracks US’ op Apple Music. Het leverde hem op Spotify alleen al bijna 100.000 streams op. Ook de daaropvolgende single ‘Patience’ tikte binnen enkele dagen al tegen de 60.000 streams aan. Als klap op de vuurpijl werd ‘The Park’ door Universal op een Pools hitalbum gezet tussen nummers van o.a. Sam Smith, The XX & Jamie Lidell

In zijn debuutjaar (2017) speelde Benjamin Fro al meer dan 40 shows door heel Nederland met DJ Gianni Futon en zijn liveband: The Theory of Justice. 16 februari komt Benjamin Fro met zijn band naar Paard toe in het kader van de tour rondom zijn 2e album die dit jaar uitgebracht wordt in Paradiso op 8 fevruari.

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/337241393423892

Organisator

Paard

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
The Hague, 2512 GA Netherlands
+ Google Maps