Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inside Out – Conny Janssen Danst in Den Haag

14 maart @ 20:00 - 22:00

Na een succestour langs volle zalen, lovende recensies en een nominatie voor een Zwaan – de dansvakprijs van Nederland – komt ‘INSIDE OUT’ van Conny Janssen Danst terug in de theaters. Choreografe Conny Janssen liet zich voor haar danshit uit 2015 inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. ‘INSIDE OUT’ gaat over de mens achter een structuur, over de schoonheid van het detail in het grote geheel en de kwetsbare binnenkant van de geharnaste façade.

Naast een groot, avontuurlijk dansersensemble – jonge talenten en bekende gezichten – stelde Janssen speciaal voor deze voorstelling een verrassend muzikaal team samen, geleid door singer-songwriter iET en gitarist en multi-instrumentalist Budy Mokoginta. In 2014 schreef dit duo met cellist Jonas Pap en toetsenist Pieter de Graaf nieuwe composities en bewerkingen waarin vooral de stem van iET met al haar klanken naar het binnenste van de dansers leidt. Tijdens deze herneming zijn iET en Mokoginta opnieuw live te horen. ‘Conny Janssen en haar ijzersterke ensemble weten op een briljante manier het menselijke in dans te vatten.’ (Juryrapport Zwaan 2015) Conny Janssen, choreografie

Inleiding
Om 19.15 uur is er een gratis inleiding bij deze voorstelling. De inleiding vindt plaats in de foyer op de 1e verdieping. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Kom op tijd, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

iET, Budy Mokoginta e.a., livemuziek

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/394452844331686

Organisator

Zuiderstrandtheater

Locatie

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
The Hague, 2583 WB Netherlands
+ Google Maps
Website:
http://www.zuiderstrandtheater.nl