Dansen vanuit je dierlijke kant op Tantric Dance

Na een een succesvol eerste dansseizoen start Tantric Dance 16 september met een nieuwe reeks party’s in het Zeeheldentheater in Den Haag! Organisator Art of Loving legt deze eerste editie de focus op het thema Dark & Light.

Het liefst verbergen we de kanten waar we ons voor schamen. Vaak maakt dit de lading erop alleen maar groter. Als het aan Art of Loving ligt, kan met elk gevoel gedanst worden. Met je vrolijkheid, maar ook met je boosheid, je verdriet en je seksuele verlangens. Rakesh Mijling: “In de Tantric Dance omarmen we alles. Er zijn verborgen stukken in ons die gezien willen worden. in ons drukke bestaan komt het vaak niet uit of er ligt te veel lading op. Dit gaat echter ten koste van onze levensenergie. In de dans brengen we alles weer in beweging en door acceptatie ontstaat de ruimte waar we naar verlangen. Je ontdekt dat dit slechts het vertrekpunt is en de brandstof voor jouw vuur!”.

Geblinddoekt dansen zoals je lichaam dat wilt

De Tantric Dance events van Art of Loving staan voor warme avonden waar je danst zoals je lichaam dat wilt. Eerst op jezelf, in de Chakra Dance Journey, en daarna met wisselende danspartners, in een contactdans. Mannen en vrouwen dansen in de Tantric Dance afwisselend geblinddoekt, wat een dieper contact mogelijk maakt. Je hoeft elkaar niet in de ogen te kijken, waardoor je meer bewust wordt van je eigen proces tijdens de dans.

Rakesh: “Wanneer je geblinddoekt bent, zijn je andere zintuigen extra geopend. Het is mooi om te zien wat er gebeurt als je vanuit dat punt danst met wat er samen ontstaat. Sommige dansen zullen rustig en sensitief zijn, andere meer speels en wild. En weer andere misschien wel heel passioneel, vol verlangen. We nodigen je uit om het denken hierbij naar de achtergrond te schuiven en vooral te voelen.”

PROGRAMMA
19:30 ~ deur open
20:00 ~ Chakra Dance Journey (warming up)
Workshop om het lichaam te activeren
20:55 ~ Tantric Dance Demo
21:00 ~ Tantric Dance Class Dark & Light
Workshop voor beginners en gevorderden
22:00 ~ Vrij dansen met DJ Rakesh
23:59 ~ Einde

TICKET
Volledig ticket: €18,- vv (€20,- aan de deur)
Party ticket na 21:15: €15,- vv (€17,- aan de deur)
vv kan tot 16:00 op dag van het event, tenzij uitverkocht
Reserveer nu via http://bit.ly/2vQaiLC

LOCATIE
Zeeheldentheater, Trompstraat 342, Den Haag

Introductievideo: https://youtu.be/IeTBcVAVzm8
Website: www.artofloving.nl
Facebookpagina: facebook.com/tantricdance

Zeeheldentheater, Trompstraat 342, Den Haag