Van jazz & blues tot traditionele flamenco. Elco Jongkind kan het allemaal. Hij speelde met geweldige namen als Fred Wesley (James Brown), Jamal Thomas (Maceo Parker), Eef Albers (Focus) en Baatin (Parliament-Funkadelic)! Op woensdag 4 oktober presenteert dit gitaarwonder zijn gloednieuwe trio bij ProJazz.

De half Spaanse en half Nederlandse gitarist en componist is in zowel zijn spel als ook zijn composities uniek. Met gemak combineert hij verschillende stijlen tot een hypnotiserend geheel. Hij beweegt daarbij steeds weer in onverwachte richtingen waarmee zowel het publiek als zijn bandleden steeds scherp gehouden worden. Samen met de Oostenrijkse bassist Daniel Lottersberger en Groningse drummer Niels Voskuil neemt hij je mee naar grote hoogte. Verwacht een lyrische wervelwind, doorspekt met strakke riffs en geweldige solo’s van de drie jonge mannen.

Het Elco Jongkind Trio speelt op woensdag 4 oktober 2017 vanaf 20:30 uur in het Paardcafé. Er is een After-party met DJ Jazz Min Lau die de lekkerste jazzyfunky platen draait. Entree is 6,- euro in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via www.projazz.nl.

Evenement gegevens + google Maps

Elco Jongkind Trio