GROOVY RHYTMS, LATIN, DANCE & POP VIBES

Een groep Haagse muzikanten uit de Latin- en Salsa-scene heeft de koppen bij elkaar gestoken. Onder de naam Scotown presenteren ze zich aanstaande zaterdag aan het publiek, tijdens een speciale ‘release party’. Iedereen is welkom. Voor liefhebbers van o.a. Salsa, Merengue, Zouk, Afro-dance, Salsaton, Latin- & Hindi-pop wordt het een avond van te smullen.

Het belooft hot & spicy te worden, zaterdag in De Broodfabriek. “Music will be redefined”, zegt bandleider Soeshiel Sharma. “Scotown staat voor een ongekende mix van lekker swingende muziek, groovy rhythms, latin -, dance – en pop vibes. Alles in een perfecte uitvoering, met strak slagwerk, vette basslines, goede gitaarrifs en krachtige vocals. En 100% danceable.”

Waar Scotown komt is het FEEST, claimt de band. “We spice up your party”, beloven de 9 muziekfanaten die eerder actief waren in o.a. Masalsa, Miami Connection en Trafassi XXL. Scotowns lead vocalist Emy Perez trad zelfs internationaal op, in voorprogramma’s van o.a. Eros Ramazotti en Shakira.

Voordat Scotown zaterdag rond middernacht de bühne opgaat, kan het publiek genieten van wervelende supportacts, waaronder de bekende latin-feestbands La Fiesta en Sabroso, dansgroep Estilo Dance en DJ-crew Malos Gentes.

Scotown release party
Met: La Fiesta, Sabroso, Estilo Dance, Malos Gentes en Scotown
Zaterdag 30 september 20.00 – 02.30 uur
De Broodfabriek, Rijswijk

Kaarten: 15 euro p.p. (voorverkoop) 20 euro p.p. (aan de deur)

www.scotown-music.com

De Broodfabriek, Rijswijk