Nieuwste trends op textielgebied

De Broodfabriek in Rijswijk is op 29 & 30 september voor de 2e keer het podium voor de Handwerkdagen. Handwerken is in het jaar 2017 in populariteit toegenomen en daar weet De Broodfabriek op creatieve wijze invulling aan te geven. Diverse textielhobby’s komen samen onder één dak. Op deze beurs ontdekt de bezoeker nieuwe trends, materialen en artikelen.

Naast de ruim 40 verkoopstands is er ook een uitgebreid workshopprogramma. Schuif gratis aan bij workshops en/of lezingen van Loes Verhoeven en Lisanne Multem. In Brei & Haak Café worden beide dagen doorlopend workshops gegeven waarbij iedereen kan aansluiten. Dé ontmoetingsplaats waar men met elkaar in contact kan komen, meer over elkaars technieken kan leren en zich kan laten inspireren. Vele handwerken zijn vertegenwoordigd, waaronder weven, er worden demonstraties gegeven en er wordt geweven op een 8 schachten-touw.
Op 60m2 zijn de hippe en modere borduurwerken te bewonderen van Studio Koekoek, waan je in een sprookje en wandel in de kinderkamer vol voorbeelden uit het ‘Once upon a pixel’boek.

Algemene informatie
Datum : 29 & 30 september 2017 in de Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur
Entree : Volwassenen € 8,00 (kinderen 7t/m12 jaar €3,00 en kinderen t/m 6 jaar gratis)
Telefoon : 070-3075900
Website : www.handwerkdagen.nl

Evenement gegevens + Google maps

Handwerkdagen – Dé Nederlandse textielbeurs


Lezersactie

Tegen inlevering van dit artikel krijg je 4 euro kassakorting. Je betaalt 4 euro i.p.v. 8 euro. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Voor meer informatie: www.handwerkdagen.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam :

E-mailadres :

Dit printje is gemaakt van Hotelsdenhaag.org