Just Peace festival is op zoek naar young creatives die tussen 21 en 24 september online verslag willen doen van Nederlands grootste Vredesfestival. Het jaarlijks terugkerende festival start donderdag 21 september, deze dag is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Dag van de Vrede.

Tot en met zondag 24 september worden, verspreid over verschillende locaties in Den Haag, diverse activiteiten georganiseerd rondom het thema Vrede en Recht. Het gevarieerde programma biedt een unieke combinatie van inhoud, sport en muziek. De bloggende en vloggende reporters krijgen een exclusief kijkje achter de schermen bij verschillende programmaonderdelen. Geïnteresseerden kunnen zich via een privébericht aanmelden via de Facebookpagina van Just Peace.

Over Just Peace festival
Het Just Peace festival is een jaarlijks terugkerend Haags festival met een maatschappelijke impact. De vierde editie vindt dit jaar van donderdag 21 september tot en met zondag 24 september plaats. Met uiteenlopende activiteiten wordt er gedurende vier dagen de Internationale VN Dag van de Vrede gevierd in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Het programma van het festival bestaat uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek, waarbij het thema Vrede & Recht centraal staat. Bezoekers kunnen deelnemen aan o.a. de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of luisteren naar inspirerende sprekers. Het Just Peace festival supports Unicef. Tijdens het festival zijn er dan ook diverse programmaonderdelen die in samenwerking met Unicef worden ingevuld. Het Just Peace festival is een initiatief van Stichting The Hague United for Peace & Justice in samenwerking met diverse instellingen, Unicef en de gemeente Den Haag. Voor het uitgebreide programma en meer informatie zie: www.justpeacethehague.com.