Be ready to shop till you drop, want Swan Market Den Haag komt er weer aan! Op 17 september om 11 uur staan wij voor de laatste keer dit jaar klaar om de Swanners te ontvangen op Het Plein! Wij zijn er helemaal klaar voor! Het maakt niet uit waar je naar opzoek bent, Swan heeft het voor jou. Handmade sieraden, tassen en andere accessoires, kleding en lifestyle producten. Allemaal van en door creatievelingen!

Natuurlijk hebben wij naast supertoffe stands ook heerlijk eten en net als altijd weer goede muziek! Verschillende singer/songwriters zijn er klaar voor om jullie weg te blazen met hun talent. Een perfecte dag om de zomer af te sluiten op het terras met een hapje en drankje en een lekker muziekje op de achtergrond!

Uiteraard zal er tijdens de aankomende editie weer een erg divers creatief aanbod te vinden zijn bij circa 100 standhouders. Dankzij de extra ruimte is er extra veel aanbod! Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast de markt, het Food Court met mooi podium, zullen er ook diverse activiteiten zijn voor de kleine Swanners!

Praktische informatie
Event: Swan Market Den Haag
Datum: 17 september 2017
Tijd: 11:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Het Plein
Entree: GRATIS!
Parkeren: Parkeergarage Het Plein