Hotel Sebel is een charmant driesterrenhotel met gratis WIFI en ligt aan het Prins Hendrikplein in Den Haag precies tussen het centrum en de ambassadewijk in en kan gemakkelijk bereikt worden met één van de trams die vlakbij het hotel stoppen. In de onmiddellijke omgeving vindt u leuke restaurants in alle prijscategorieën.

Hotel Sebel Den Haag

Hotel Sebel biedt u 33 comfortabele kamers met privébadkamer. De kamers zijn verdeeld over 3 herenhuizen, waarvan één een mooi Art Nouveau gebouw anno 1882.  Het hollandse ontbijtbuffet wordt iedere dag geserveerd in de ontbijtzaal met litho’s van de mooie plekjes van Den Haag van de bekende Haagse schilder Leo Wisselink.

Hotel Sebel Den HaagDe 33 kamers van Hotel Sebel zijn verdeeld in budget eenpersoonskamers, tweepersoonskamers met losse bedden of een dubbel bed, driepersoonskamers en een familiekamer voor 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of douche.

Hotel Sebel is a friendly, nonsmoking, 3-star hotel in The Hague.

We provide you 33 comfortable rooms with ensuite bathroom.

Locatie en ligging Hotel Sebel

Hotel Sebel is gelegen op 5 minuten loopafstand van het Vredespaleis. Scheveningen en Kijkduin zijn met 15 minuten met het openbaar vervoer te bereiken. De binnenstad, Paleis Noordeinde, Binnenhof, World Forum Center (congrescentrum) en vele beroemde musea zijn lopend bereikbaar of een paar haltes met de tram. Hotel Sebel verzorgt ook fietsverhuur.

Van de drukte in het centrum van Den Haag tot de rust en de stilte in de duinen, geniet al fietsend van de landgoederen, de duinen en al datgene wat deze regio u te bieden heeft. In 15 minuten fietst u naar het strand in Scheveningen.

Het is bij Hotel Sebel mogelijk om per dag een fiets te huren. De kosten zijn € 10,- per fiets (met 3 versnellingen) per dag. Fietsen zijn te reserveren via de receptie. Er is een fietsenstalling op het afgesloten parkeerterrein, waar u ook uw eigen fiets veilig kunt stallen tijdens uw verblijf.

Prins Hendrikplein 20,
Den Haag, 2518 JC Nederland

070 345 9200