Den Haag, Stad met allure. Maar ook een stad zonder poeha. Een stad zo divers dat u niet uitgekeken raakt. Bezoek de Tweede Kamer of laat u cultureel verrassen in de Koninklijke Schouwburg. Maak een verfrissende wandeling aan het strand van Scheveningen of ga shoppen op de Lange Poten, dé winkelstraat van Den Haag.

Toevallig geen contant geld op zak? Geen nood, met uw Platinum Card kunt u overal terecht. En heeft u een bestedingsgemak tot meer dan 10.000 euro, waarbij u de mogelijkheid heeft tot gespreid betalen.

Dineren op Scheveningen

Maar wat is een dagje uit waard zonder te dineren in een van de vele restaurants die deze Zuid-Hollandse badplaats te bieden heeft? Dat u in nagenoeg in alle etablissementen kunt betalen met uw CreditCard zorgt voor extra rust, gemak en zekerheid.

En dat is precies wat we willen. Wij willen u het gedoe met losse euromunten uit handen nemen. Met de Platinum Card kan dat. Met deze creditcard heeft u de Rolls Royce van de creditcards in handen en kiest u voor betaalgemak en zekerheid.

Dineren in stijl of juist in een gezellig eetcafé? Liever loungen? Het kan allemaal met uw Platinum Card. Makkelijk toch? Het complete overzicht van alle restaurants kunnen wij u helaas niet geven, daarvoor zijn er eenvoudig weg te veel.

Stad met allure

Maar een greep uit de talloze smaakvolle restaurants waar u in Den Haag met uw Platinum Card kunt betalen, willen wij u niet onthouden. Wat dacht u van dineren in Garoeda? Dit beroemde restaurant biedt u tongstrelende Indonesische specialiteiten.

Kurzaal Restaurant

Liever de dag afsluiten na een sportieve strandwandeling? Laat u dan culinair verleiden in het chique Kurzaal Restaurant. Of struin door de Avenue Culinaire in de Haagse binnenstad en laat u verrassen door de vele leuke restaurants die deze straat te bieden heeft.

Overbodig om te vermelden dat ook de liefhebbers van de Mediterrane keuken in Den Haag volop aan hun trekken kunnen komen. Struin door hartje centrum en u komt ze vanzelf tegen. U houdt van een gokje wagen? Ga dan naar het Holland Casino en ervaar na afloop van een lucratieve middag hoe lekker u hier kunt eten. Logisch dat u ook hier kunt betalen met uw Platinum Card.

Uitgeslapen keuze
Na al dit lekkers nog geen zin om te slapen? Bezoek dan de dag af in een van de talloze uitgaansgelegenheden en laat u meeslepen in muzikale sferen. En dat allemaal met uw Platinum Card. En natuurlijk sluit u de dag af met een overnachting in een van de vele hotels die Den Haag rijk is. Betaal met uw Platinum Card, dat is kiezen voor een uitgeslapen keuze! Ach, wat kunnen we nog zeggen. Ontdek het zelf. Ontdek het gemak van de Platinum Card.