Festival zet Noordzeevis in de spotlight met foodtrucks, kookdemo’s, muziek en meer

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober wordt de Scheveningse visafslag omgetoverd tot grootste visrestaurant van Nederland voor de 4e editie van Noordzeevisfestival VISSCH. Het gratis culinaire festival valt dit jaar in de landelijke Week van de Smaak en belooft weer een feest voor de zintuigen te worden. VISSCH biedt visliefhebbers, foodies en gezinnen de mogelijkheid Noordzeevis in al haar gedaantes te proeven en te beleven.

Tijdens kookdemonstraties door bekende chef-koks staat dit jaar de ‘vergeten’ Noordzeevis wijting in de spotlight. Daarnaast zijn er onder andere workshops garnalen pellen, een kinderhoek, demonstraties vis fileren, festivalmuziek en een heuse visveiling. Centraal staan de tientallen foodtrucks die gezamenlijk een parade aan gerechten met Noordzeevis presenteren.

Nieuw dit jaar op VISSCH, zijn onder meer de ruimere opzet met meer zithoeken, de VISSCH Watertaxi die bezoekers vanaf elke plek in de haven naar het festival brengt én de uitreiking van de VISSCH Award. Hierbij maken een vakjury en het publiek kenbaar wat er op het festival qua smaakbeleving en presentatie echt uitspringt. Meer informatie: www.vissch.nl