Het LIVE on the BEACH strandconcert van Anouk dat op vrijdag 8 september in Scheveningen plaatsvindt is helemaal uitverkocht. Vanmorgen zijn de laatste tickets verkocht.

De LIVE on the BEACH concerten mogen een groot succes genoemd worden. Na DI-RECT, Golden Earring en Marco Borsato speelt nu ook Anouk voor 25.000 fans op een uitverkocht strandconcert.

Anouk: “Ik ken inmiddels elke concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar dit is voor mij wel een heel bijzondere plek. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.”

Niet alleen Anouk zal deze avond op het podium staan. Voorafgaand aan het strandconcert start om 17.00 uur de Radio Veronica Vrijdagmiddag Strandborrel en zijn er optredens van o.a. Friends of the Family.

Al eerder is bekend gemaakt dat ook DOE MAAR deze zomer op het strand van Scheveningen zal optreden. Het LIVE on the BEACH concert van DOE MAAR zal de dag na het concert van Anouk plaatsvinden op zaterdag 9 september. LIVE on the BEACH start zaterdag al om 15.30 uur met de deejay’s Alex van Oostrom en Dim, gevolgd door optredens van Splendid, Gers Pardoel en Diggy Dex, waarna het strandconcert van DOE MAAR losbarst. De organisatie geeft aan dat de kaartverkoop voor het concert van DOE MAAR ook hard gaat en verwacht dat ook de tickets voor dit strandconcert binnenkort uitverkocht zullen zijn.

LIVE on the BEACH: 8 september: Anouk
LIVE on the BEACH: 9 september: Doe Maar
Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag

Info: www.liveonthebeach.nl